Ghid de transfer

Deși aplicațiile produselor TheMagicTouch deschid o lume infinită a posibilităților de aplicare, există și câteva limitări și reguli care trebuie respectate.

Imprimanta color sau copiatorul au fost create pentru a fi folosite cu hârtie normală, eventual carton. Hârtiile de transfer sunt construite din două materiale diferite, fiecare cu rolul lor. Un suport din hârtie cu o singură față acoperită cu un film plastic, special conceput pentru diferitele aplicații.

Aceste materiale se vor comporta diferit în condiții de mediu diferite, având în vedere procesul de imprimare electrostatic folosit de imprimante și copiatoare. Pentru a nu fi necesare intervenții service pentru echipamente, vă rugăm să citiți următoarele sfaturi înainte de a începe și reveniți în această pagină dacă aveți nelămuriri pe parcurs.

Natura produselor, condițiile de mediu și în special umiditatea vor avea un impact mai mare asupra performaței materialelor în comparație cu printarea pe hârtie normală. Hârtiile de transfer TheMagicTouch sunt fabricate să funcționeze corect într-un mediu cu umiditate relativă 30-60% și la temperaturile specificate de producătorii imprimantelor. Utilizarea în afara acestor parametri va crește posibilitatea blocării hârtiei în imprimantă și/sau o calitate nesatisfăcătoare a imprimării. În același timp, poate avea un efect negativ asupra duratei de viață a unora dintre componente.

Recomandări:

 1. Depozitați hârtiile de transfer TheMagicTouch într-un loc uscat. Folia de sigilare a pachetului va fi deschisă doar atunci când colile trebuie folosite. După deschiderea inițială păstrați cutia închisă pe timpul depozitării.

2.Doar cantitatea folosită imediat la imprimare va fi scoasă din ambalaj. Colile nefolosite trebuie puse la loc în ambalaj. Expunerea pe o perioadă mare la o atmosferă cu o umiditate crescută va face hârtiile să se îndoaie sau vor apărea probleme cu blocarea în imprimantă.

3. Este recomandată așezarea colilor la caseta de intrare separată. (manual feed tray). Dacă așezați colile în caseta multi-feed, faceți colile evantai pe toate laturile pentru a evita intrarea mai multor coli în imprimată în același timp. Evitați imprimarea până la ultimele 2-3 coli pentru că în acest timp ele tind să intre împreună în imprimantă.

4. Hârtia în format A4 nu trebuie introdusă în imprimantă cu latura mică înainte. Toate hârtiile au variante în format A4R / SEF care este recomandat pentru imprimantele format A4.

5.Păstrați toate casetele de hârtie curate în permanență. Praful și scamele/fibrele pot fi introduse în imprimantă de către hârtie și pot contamina rolele de transport.

6. Printarea imprimeurilor în culori închise poate genera imprimeuri cu toner incomplet aplicat în unele condiții, mai des doar în partea de jos a colii, în sensul de printare. În acest caz reduceți saturația tonerului sau folosiți modul de printare pentru hârtie groasă. (heavy weight / thick paper mode)

7. Ca regulă generală, cele mai bune rezultate se obțin la printarea unei imagini cu 1-2 trepte mai deschise în densitate / luminozitate decât pe hârtia normală.