Showroom

Cu o programare prealabilă, Verla te așteaptă la Ziua porților deschise pentru transfer termic. În cadrul showroom-ului din București am pregătit un atelier de lucru unde poți testa echipamente și materiale pentru transfer termic și poți beneficia de consultanță oferită de specialiști.

Pentru programarea unei vizite în cadrul Zilelor porților deschise pentru transfer termic, ocazie cu care vei beneficia de consiliere și testare gratuite, te invităm să apelezi 0724 322 389.

A fost pregătit un atelier în cadrul căruia cei interesați vor asista la aplicații practice, vor testa și vor beneficia de consultanță gratuită în utilizarea echipamentelor, softurilor și materialelor.

Printre altele, în cadrul atelierului vor putea fi testate și imprimantele cu toner alb seria OKI PRO WT și programul de imprimare SpaceControl, soluția optimă pentru personalizarea textilelor și non-textilelor de culoare închisă.

În plus, în cadrul Zilei porților deschise pentru transfer termic, participanții vor putea să testeze soluții pentru transfer termic pe suporturi variate și să personalizeze diverse obiecte cu ajutorul specialiștilor.